Bata WW flexibele ledstrip – SMD5630 32LED p/m

Art. Nr.:12215

 

Bata WW ledstrip

De Bata WW ledstrip is een flexibele ledstrip uit de Colorgetix Colorlines serie. De Bata WW ledstrip is voorzien van 32 SMD5630 leds per meter. De Bata WW heeft een output van 850LM/m en een CRI van 80. Met een IP norm van IP20 is de Bata WW niet waterdicht. De Bata WW ledstrip van Colorgetix is een zeer geliefde ledstrip en wordt ingezet voor uiteenlopende verlichtingsprojecten.

Installatie Colorgetix Colorlines Bata WW ledstrip

De Colorgetix Colorlines Bata WW ledstrip is eenvoudig te installeren door zijn flexibiliteit. Mede hierdoor is de Bata WW ledstrip vrijwel overal te plaatsten. Op de achterzijde van de ledstrip bevindt zich een 3M plakstrip, waardoor de ledstrip gemakkelijk aan te brengen is. Wanneer u de flexibele Bata WW ledstrip ergens wilt bevestigen, is het belangrijk dat u de oppervlakte waar u de led verlichting op aan brengt schoon is. Het is noodzakelijk dat de bevestigingsplaats stof en vet vrij is zodat de ledstrip niet los laat. Aan de achterzijde van de Bata WW ledstrip kunt u voorzichtig de 3M laag verwijderen. De strip hecht het beste aan wanneer u de led verlichting strip voorzichtig op de ondergrond drukt.

Gebruik Colorgetix Colorlines Bata WW ledstrip

De Colorgetix Colorlines Bata WW ledstrip uit de Colorlines serie van Colorgetix heeft een vermogen van vermogen van 5,7 W per meter en een werk voltage van 24V. De Bata WW ledstrip, wordt veelal ingezet bij horeca gelegenheden. Toch maken kantoren, maar ook particulieren steeds vaker gebruik van ledverlichting. Colorgetix is specialist op gebied van ledverlichting. Het gebruik van ledverlichting is energiebesparend. Colorgetix kan eventueel speciale led profielen leveren, hierdoor is er nog meer mogelijk op het gebied van de bevestiging van ledstrips. Colorgetix biedt de mogelijkheid de ledstrip plug & play te leveren.

Ledverlichting dimmen

Vaak wordt er gedacht dat ledverlichting niet dimbaar is, met speciale led dimmers uit de Colorgetix Colorcontrollers serie is het mogelijk om ledverlichting te dimmen. De Bata WW ledstrip kunt u dimmen met een Colorgetix led dimmer uit de Colorcontrollers serie. De gewenste lichtsterkte van de Bata WW ledstrip kunt u met elke 0-10 volt potentiometer aansturen. Om de Bata WW ledstrip aan te sluiten is een led driver uit de Colordriver serie nodig. De keuze voor de juiste led driver is afhankelijk van het aantal meter ledstrip dat op de driver aangesloten moet worden en het aantal watt per meter ledstrip; Aantal meter aan te sluiten ledstrip X Het aantal watt per meter = De benodigde watt voor de driver. Let op! Tel altijd 10% extra op de benodigde watt voor de led driver, er is geen max aantal watt, maar het vermogen van de led driver mag nooit te laag zijn.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.

Colorgetix heeft een ruim assortiment aan ledverlichting en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor uiteenlopende verlichtingsprojecten. Wanneer u voor Colorgetix kiest, bent u verzekerd van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten.

Specificaties:

Vermogen:
Type Led:
Aantal Leds:
Stralingshoek:
Kortste knipafstand:
IP Norm:
Ampèrage (per meter)
Voltage:
Max. koppelbaar:
Lengte:
Breedte:
Hoogte:

5,7 W per meter
SMD5630
32 per meter
120 °
25 cm.
IP 20
0,24 Ampère
24V DC
5 Ampère
Rol 5 meter
10 mm
1 mm