Buriko U-profiel

Art.nr.: 52041

Samenvatting

Het Colorgetix Colorneon Buriko U-profiel is gemaakt van hoogwaardig geanodiseerd aluminium. Dit ledprofiel zorgt voor een prachtige afwerking van de Buriko ledverlichtingsslangen en wordt voor uiteenlopende verlichtingsprojecten ingezet.

  • Let op! Het Buriko U-profiel is niet bestemd tegen zout water en chemicali├źn.

Aansluiting Colorneon Buriko U-profiel

Naar Buriko Aansluitset

Het Colorneon Buriko U-profiel sluit naadloos aan op de Colorgetix Colorneon Buriko ledverlichtingsslangen. Met de speciale aansluitset en het U-profiel voor de Buriko bent u verzekerd van een veilig en kwalitatief uitstekend product.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.

Colorgetix heeft een ruim assortiment aan ledverlichting en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor uiteenlopende verlichtingsprojecten. Wanneer u voor Colorgetix kiest, bent u verzekerd van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten.

 

Specificaties:

Type:
Art.nr.:
Lengte:
Merk:

Buriko U-profiel
52041
1 meter
Colorgetix