Caballo RGBW 4 DMX CH 12-24v DC zwart

Art.nr.: 25011

Samenvatting

De Caballo Colorcontroller is een betrouwbaar, ongecompliceerd bedieningspaneel om uw ledverlichting te dimmen tot het gewenste lichtniveau. Deze controller is geschikt voor het aansturen van spanningsgestuurde installaties.
De Colorgetix Colorcontroller Caballo heeft 4 voorgeprogrammeerde DMX-uitgangskanalen.

De Caballo is niet waterdicht en heeft een IP-klasse van IP20.

Colorgetix Colorcontroller spanningsgestuurd

Een spanningsgestuurde controller werkt met gelijke spanning en een variabele stroom. De uitgangsspanning van een spanningsgestuurde led controller is altijd gelijk, de stroom wordt meer. Meerdere lichtbronnen dienen op een spanningsgestuurde led controller parallel aan elkaar aangesloten te worden.

Gebruik Caballo DMX RGBW

De Colorgetix Caballo DMX RGBW Colorcontroller maakt het mogelijk de verschillende tinten op een DMX RGBW ledstrip afzonderlijk van elkaar te bedienen. De Caballo led controller is voorzien van een loopfunctie met regelbare snelheid en er is directe keuze van warm wit, koud wit en daglicht mogelijk door middel van RGBW-kleurenmix.

De Colorgetix Caballo DMX RGBW Colorcontroller heeft een ingebouwde geavanceerde PWM-dimtechnologie. Door toepassing van de PWM-technologie kunt u de helderheid handmatig traploos aanpassen, dus zonder haperingen.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.

Voor behoud van ledverlichting en ledstrips is het noodzakelijk de juiste controller/dimmer te kiezen. Colorgetix kan u helpen bij de keuze voor de juiste combinaties. Voor vragen over ledverlichting en technische ondersteuning bent u bij Colorgetix aan het juiste adres. Colorgetix heeft door de jaren heen de expertise op het gebied van ledverlichting opgebouwd en biedt kwalitatief hoogwaardige ledverlichting en toebehoren aan.

Specificaties:

Type:
Art.nr:

Uitgangskanalen:
Werkspanning:

IP-klasse:
Hoogte-Breedte-Diepte:

Dimbaar:
Merk:

 

Caballo
25011
4
12-24v DC
IP20
86-86-35 mm
RGBW DMX
Colorgetix