Cabra DMX splitter 12-24v DC

Art.nr.: 21018

Samenvatting

De Cabra Colorcontroller is een betrouwbare, ongecompliceerde DMX-splitter om een DMX-signaal te versterken en/of te splitsen. Deze controller is geschikt voor het aansturen van spanningsgestuurde installaties.
De Colorgetix Colorcontroller Cabra heeft 1 ingangskanaal en 8 uitgangskanalen. De ingangsspanning betreft 12-24v DC. De Cabra is niet waterdicht en heeft een IP-klasse van IP20.

Colorcontroller spanningsgestuurd

Een spanningsgestuurde controller werkt met gelijke spanning en een variabele stroom. De uitgangsspanning van een spanningsgestuurde led controller is altijd gelijk, de stroom wordt meer. Meerdere lichtbronnen dienen op een spanningsgestuurde led controller parallel aan elkaar aangesloten te worden.

Gebruik Cabra DMX splitter

De Colorgetix Cabra DMX splitter maakt het mogelijk een sterpunt te maken van het DMX-besturingssysteem. Normaal moet een DMX-signaal in serie staan, maar met de toevoeging van de Colorgetix Cabra DMX splitter kunt u een sterpunt maken van het DMX-besturingssysteem signaal.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.

Voor behoud van ledverlichting en ledstrips is het noodzakelijk de juiste controller/dimmer te kiezen. Colorgetix kan u helpen bij de keuze voor de juiste combinaties. Voor vragen over ledverlichting en technische ondersteuning bent u bij Colorgetix aan het juiste adres. Colorgetix heeft door de jaren heen de expertise op het gebied van ledverlichting opgebouwd en biedt kwalitatief hoogwaardige ledverlichting en toebehoren aan.

 

Specificaties:

Type:
Art.nr:
Ingangskanalen:

Uitgangskanalen:
IP-klasse:
Besturig:
Merk:

Cabra
21018
1
8
IP20
DMX
Colorgetix