Camello RGBW remote control
Aansluiten op Cangrejo RGBW 4CH8A 12-24v DC

Art.nr.: 21511

Samenvatting

De Camello Colorcontroller is een afstandsbediening maakt het mogelijk om uw ledverlichting draadloos te dimmen tot het gewenste lichtniveau, kleuren te kiezen en (eventueel) diverse programma’s voor kleurverloop te besturen. Om de Camello te gebruiken heeft u de Cangrejo LED RGBW nodig.

Gebruik Camello RGBW remote control

De Colorgetix Camello RGBW Colorcontroller maakt het mogelijk de verschillende tinten op een RGBW ledstrip afzonderlijk van elkaar draadloos te bedienen tot 25 meter afstand. De Camello RGBW led controller is voorzien van een loopfunctie met regelbare snelheid en er is directe keuze van warm wit, koud wit en daglicht mogelijk door middel van RGBW-kleurenmix.

De Camello RGBW Colorcontroller heeft een geheugenfunctie waarin 4 programma’s opgeslagen kunnen worden. Zo kunt u gemakkelijk uw favoriete sfeer creëren.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.

Voor behoud van ledverlichting en ledstrips is het noodzakelijk de juiste controller/dimmer te kiezen. Colorgetix kan u helpen bij de keuze voor de juiste combinaties. Voor vragen over ledverlichting en technische ondersteuning bent u bij Colorgetix aan het juiste adres. Colorgetix heeft door de jaren heen de expertise op het gebied van ledverlichting opgebouwd en biedt kwalitatief hoogwaardige ledverlichting en toebehoren aan.

Specificaties:

Type:
Art.nr:
Batterijen:

IP-klasse:
Merk:

Camello
21511
3x AAA
IP20
Colorgetix