Cebra RGBW 4CHx5A 24v DC wit

Art.nr.: 20552

Samenvatting

De Cebra Colorcontroller is een betrouwbare, ongecompliceerde DMX-led dimmer/controller om uw ledverlichting te dimmen tot het gewenste lichtniveau, kleuren kiezen en (eventueel) diverse programma’s voor kleurverloop besturen. Deze controller is geschikt voor het aansturen van spanningsgestuurde installaties.
De Colorgetix Colorcontroller Cebra heeft 4 uitgangskanalen voor totaal 480 watt (4x5Ampere). De ingangsspanning betreft 24v DC. De Cebra is niet waterdicht en heeft een IP-klasse van IP20.

Colorgetix Colorcontroller spanningsgestuurd

Een spanningsgestuurde controller werkt met gelijke spanning en een variabele stroom. De uitgangsspanning van een spanningsgestuurde led controller is altijd gelijk, de stroom wordt meer. Meerdere lichtbronnen dienen op een spanningsgestuurde led controller parallel aan elkaar aangesloten te worden.

Gebruik Cebra RGBW

De Colorgetix Cebra RGBW Colorcontroller maakt het mogelijk de verschillende tinten op een RGB of RGBW ledstrip afzonderlijk van elkaar te gebruiken. De Cebra led controller is voorzien van een loopfunctie met regelbare snelheid en er is directe keuze van warm wit, koud wit en daglicht mogelijk door middel van RGB-kleurenmix. Elk kanaal (R, G, B, W) van de Colorgetix Cebra RGBW led controller kan apart geselecteerd en gedimd worden.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.

Voor behoud van ledverlichting en ledstrips is het noodzakelijk de juiste controller/dimmer te kiezen. Colorgetix kan u helpen bij de keuze voor de juiste combinaties. Voor vragen over ledverlichting en technische ondersteuning bent u bij Colorgetix aan het juiste adres. Colorgetix heeft door de jaren heen de expertise op het gebied van ledverlichting opgebouwd en biedt kwalitatief hoogwaardige ledverlichting en toebehoren aan.

Specificaties:

Type:
Art.nr:

Uitgangskanalen:
Werkspanning:

Uitgangsstroom: 
Vermogen:

IP-klasse:
Dimbaar:
Merk:

Cebra wit
20551
4
24v DC
4x 5A
480 watt
IP20
RGBW
Colorgetix