Chui EW flexibele waterdichte ledstrip – Single – RGB – SMD5050 60LED p/m

Art. Nr.:11430

 

Chui EW ledstrip

De Chui EW ledstrip uit de Colorgetix Colorlines serie is een flexibele ledstrip met een vermogen van 14,4 W per meter. De ledstrip heeft een voltage van 24v DC. De Chui EW ledstrip is een solide ledstrip en daardoor een populaire ledstrip uit de Colorlines serie.

Colorgetix Colorlines Chui EW waterdichte ledstrip

De Chui EW ledstrip heeft een IP norm van IP68. De strip is aanrakingsveilig doordat de behuizing geheel dicht is, en biedt volledige bescherming tegen stof. De Chui EW ledstrip is waterdicht en blijft bruikbaar onder water onder opgegeven omstandigheden. Per meter bevinden zich 60 SMD5050 leds. De ledstrip kan om de 10 cm afgeknipt worden, zodat de strip perfect op maat gemonteerd kan worden.

Montage Colorgetix Colorlines Chui EW ledstrip

Om de Colorgetix Chui EW ledstrip te plaatsen hoeft u alleen de 3M laag aan de achterzijde van de ledstrip te verwijderen. Zorg dat de oppervlakte vet en stof vrij is zodat de ledstrip op zijn plaats blijft. Bij het plaatsen van de ledstrip is het belangrijk dat u de ledstrip voorzichtig aanduwt zodat de leds niet beschadigen. Colorgetix kan eventueel speciale led montage profielen leveren, hierdoor is er nog meer mogelijk op het gebied van de bevestiging van ledstrips.

Dimmen Colorgetix Colorlines Chui EW ledstrip

Het is ook mogelijk om de Colorgetix Colorlines Chui EW ledstrip te dimmen. De ledstrip is aan te sluiten op de Colorgetix Colorcontroller Gallo LED dimmer 0-10 v 1 x 8A 5-24 volt DC en een Colorcontroller Alce LED dimmer 12-24 volt DC 8A, waarmee u de gewenste lichtsterkte van de ledstrip kunt bepalen. De Chui EW ledstrip is aan te sturen met elke 0-10 volt potentiometer. Om de Chui EW ledstrip aan te sluiten is een led driver uit de Colordriver serie nodig. De keuze voor de juiste Colorgetix Colordriver voor de ledverlichting is afhankelijk van het aantal meter ledstrip dat op de driver aangesloten moet worden en het aantal watt per meter ledstrip; Aantal meter aan te sluiten ledstrip X Het aantal watt per meterDe benodigde watt voor de driver. Let op! Tel altijd 10% extra op de benodigde watt voor de ledstrip driver, er is geen max aantal watt, maar de driver voor de ledverlichting mag nooit te laag zijn. Colorgetix kan de ledstrip plug& play voor u leveren.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.
Colorgetix heeft een ruim assortiment aan ledverlichting en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor uiteenlopende verlichtingsprojecten. Wanneer u voor Colorgetix kiest, bent u verzekerd van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten.

Specificaties:

Vermogen:
Type Led:
Aantal Leds:
Stralingshoek:
Kortste knipafstand:
IP Norm:
Ampèrage (per meter)
Voltage:
Max. koppelbaar:
Lengte:
Breedte:
Hoogte:

14,4 W per meter
SMD5050
60 per meter
120 °
10 cm.
IP 68
0.6 Ampère
24V DC
5 Ampère
Rol 5 meter
10 mm
5 mm