< Terug naar overzicht

Tribon AR70

LET OP! De Tribon altijd spanningsloos aansluiten!

Tribon AR70 Colorlamps led lichtbron – AR70

Art. Nr.:15320

 

Tribon AR70 Colorlamps led lichtbron

De Tribon AR70 uit de Colorgetix Colorlamps serie is een led lichtbron met een wattage van 7W. De Tribon geeft prachtig warmwit licht en heeft een kleurtemperatuur van 2500 K en een gradenbundel van 36°. Het werkvoltage is Max 450mA. Met een IP waarde van IP20 is de Tribon niet waterdicht.

Colorgetix Colorlamps

De Colorlamps zijn uniek in zijn soort door de 36° rond schijnende led. Het verschil tussen led en halogeen is vrijwel niet meer te zien. Door de speciale reflector in de Colorlamps reflecteert het licht zoals een traditionele halogeen lichtbron. Door het gebruik van deze reflector verblinden de led lichtbronnen van Colorgetix niet. De Colorlamps led lichtbronnen zijn perfect dimbaar en geven mooi warm licht (2500 K).

Aansluiten Tribon AR70

LET OP! De Tribon altijd spanningsloos aansluiten! De Tribon AR70 kan aangesloten worden met verschillende stroom gestuurde drivers. De stroom gestuurde drivers zijn op verschillende manieren dimbaar. De Tribon AR70 vereist een stroom gestuurde voedingsbron. De armaturen die een stroom gestuurde driver nodig hebben zijn herkenbaar aan de toevoeging “Constant Current” of een specificatie in mA zoals bijvoorbeeld 450mA. Een stroom gestuurde led module wordt ALTIJD in “serie” aangesloten. Een stroom gestuurde led driver zorgt ervoor dat alle aangesloten modules dezelfde stroom ontvangen. De uitgansspanning kan variëren. De stroom gestuurde drivers zijn primair dimbaar, push, 1-10V en/of DALI dimbaar. Bekijk de Colordrivers voor de mogelijkheden.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.

Colorgetix is betrouwbaar en voert kwalitatief hoogwaardige lichtproducten. Colorgetix heeft een specialisme in led verlichting opgebouwd. Colorgetix biedt de mogelijkheid om de led verlichting plug& play voor te bereiden.

Specificaties:

Model:
Artikel nummer:
Wattage:
Kleur temperatuur:
Straal:
Werk voltage:
IP waarde:

AR70
15320
7 Watt
2500 K
36°
Max. 450mA
IP20