Duma G flexibele ledstrip – Single – RGB SMD5050 60LED p/m

Art. Nr.:11412

 

Duma G ledstrip

De Duma G ledstrip is een product in de Colorgetix Colorlines serie. De Duma G is een flexibele ledstrip met 60 SMD5050 leds per meter en een werk voltage van 24V. De Duma G ledstrip heeft een IP norm van IP20 en is dus niet waterdicht. De Duma G ledstrip van Colorgetix is een zeer geliefde ledstrip en wordt ingezet voor uiteenlopende verlichtingsprojecten.

Installatie Colorgetix Colorlines Duma G ledstrip

De Colorgetix Colorlines Duma G ledstrip is eenvoudig te instaleren door zijn flexibiliteit. Mede hierdoor is de Duma G ledstrip vrijwel overal te plaatsten. Op de achterzijde van de ledstrip bevindt zich een 3M plakstrip, waardoor de ledstrip gemakkelijk aan te brengen is. Wanneer u de flexibele Duma G ledstrip ergens wilt bevestigen, is het belangrijk dat u de oppervlakte waar u de ledstrip op aan brengt schoon is. Het is noodzakelijk dat de bevestigingsplaats stof en vet vrij is zodat de ledstrip niet los laat. Aan de achterzijde van de Duma G ledstrip kunt u voorzichtig de 3M laag verwijderen. De strip hecht het beste aan wanneer u de ledstrip voorzichtig op de ondergrond drukt. Colorgetix kan eventueel speciale led montage profielen leveren, hierdoor is er nog meer mogelijk op het gebied van de bevestiging van ledstrips.

Gebruik Colorgetix Colorlines Duma G ledstrip

De Colorgetix Colorlines Duma G ledstrip uit de Colorgetix Colorlines serie heeft een vermogen van 14,4 W per meter en is erg geliefd bij architecten, lichtontwerpers en installateurs. De ledstrip met professionele SMD5050, wordt veelal ingezet bij horeca gelegenheden. Toch maken kantoren, maar ook particulieren steeds vaker gebruik van ledverlichting. Colorgetix heeft een specialisme op het gebied van ledverlichting opgebouwd. Het gebruik van ledverlichting is energiebesparend.

Ledverlichting dimmen

Vaak wordt er gedacht dat ledverlichting niet te dimmen is, met de speciale led dimmers uit de Colorcontroller serie van Colorgetix is het gewoon mogelijk ledverlichting te dimmen. De Duma G ledstrip kunt u dimmen met de Colorgetix Gallo led dimmer 0-10v 1x 8A 5- 24 volt DC en een Colorgetix Alce LED dimmer 12-24 volt DC 8A uit de Colorcontroller serie. De gewenste lichtsterkte van uw ledverlichting kunt u met elke 0-10 volt potentiometer aansturen. Om de Duma G ledstrip aan te sluiten is een led driver uit de Colordriver serie nodig. De keuze voor de juiste Colorgetix Colordriver voor de ledverlichting is afhankelijk van het aantal meter ledstrip dat op de driver aangesloten moet worden en het aantal watt per meter ledstrip; Aantal meter aan te sluiten ledstrip X Het aantal watt per meterDe benodigde watt voor de driver. Let op! Tel altijd 10% extra op de benodigde watt voor de ledstrip driver, er is geen max aantal watt, maar de driver voor de ledverlichting mag nooit te laag zijn. Colorgetix kan de led verlichting strip plug& play voor u leveren.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.
Colorgetix heeft een ruim assortiment aan ledverlichting en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor uiteenlopende verlichtingsprojecten. Wanneer u voor Colorgetix kiest, bent u verzekerd van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten.

Specificaties:

Vermogen:
Type Led:
Aantal Leds:
Stralingshoek:
Kortste knipafstand:
IP Norm:
Ampèrage (per meter)
Voltage:
Max. koppelbaar:
Lengte:
Breedte:
Hoogte:

14,4 W per meter
SMD5050
60 per meter
120 °
10 cm
IP 20
0.6 Ampère
24V DC
5 Ampère
Rol 5 meter
10 mm
2 mm