Erizo DMX 3CHx350mA 12-24v DC

Art. Nr.: 20111

Samenvatting

De Erizo Colorcontroller is met een extern DMX-signaal dimbaar. Met een DMX dimbare controller kunt u met behulp van een DMX-sturing ledverlichting dimmen, kleuren kiezen en (eventueel) diverse programma’s voor kleurverloop besturen.
Deze controller is geschikt voor het aansturen van stroomgestuurde installaties.

De Colorgetix Colorcontroller Erizo heeft 3 uitgangskanalen voor totaal 12-25 watt (3×350 mA). De werkspanning betreft 12-24v DC. De Erizo is niet waterdicht en heeft een IP-klasse van IP20.

Colorgetix Colorcontroller stroomgestuurd

Stroomgestuurde controllers worden gebruikt voor stroomgestuurde lichtbronnen. Bij een stroomgestuurde controller is de stroom gelijk, de spanning niet. Het is mogelijk om meerdere lichtbronnen aan te sluiten op een stroomgestuurde controller. Wanneer er meerdere lichtbronnen op een stroomgestuurde controller aangesloten worden dienen deze in serie te worden gezet. Een stroomgestuurde driver wordt met mA aangegeven. Let op! Een stroomgestuurde driver dient altijd spanningsloos aangesloten te worden.

Gebruik Erizo DMX Colorcontroller

De Colorgetix Erizo DMX Colorcontroller maakt het mogelijk de verschillende tinten op een RGB ledstrip afzonderlijk van elkaar te gebruiken. Met de dip-schakelaar kan het DMX-adres onafhankelijk worden bediend.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.

Voor behoud van ledverlichting en ledstrips is het noodzakelijk de juiste controller te kiezen. Colorgetix kan u helpen bij de keuze voor de juiste combinatie. Voor vragen over ledverlichting en technische ondersteuning bent u bij Colorgetix aan het juiste adres. Colorgetix heeft door de jaren heen de expertise op het gebied van ledverlichting opgebouwd en biedt kwalitatief hoogwaardige ledverlichting en toebehoren aan.

 

Specificaties:

Type:
Art.nr:

Uitgangskanalen:
Werkspanning:

Uitgangsstroom: 
Vermogen:

IP-klasse:
Dimbaar:
Merk:

Erizo
20111
3
12-24v DC
3x 350mA
12-25 watt
IP20
DMX
Colorgetix