Faru RGBW flexibele ledstrip – RGBW – SMD5050 60LED p/m

Art. Nr.:11538

 

Faru RGBW ledstrip

De Colorgetix Faru RGBW ledstrip uit de Colorlines serie heeft 60 SMD5050 leds per meter en een vermogen van 14,4 watt per meter. De ledstrip heeft een IP norm van IP68. De strip is aanrakingsveilig doordat de behuizing geheel dicht is, en biedt volledige bescherming tegen stof. De Faru RGBW ledstrip is waterdicht en blijft bruikbaar onder water onder opgegeven omstandigheden De Faru RGBW is een van de populairste producten uit de Colorgetix Colorlines serie.

Gebruik Colorgetix Colorlines Faru RGBW ledstrip

De Colorgetix Colorlines Faru RGBW ledstrip uit de Colorgetix Colorlines serie heeft een vermogen van 14,4 W per meter en is erg geliefd bij architecten, lichtontwerpers en installateurs. De ledstrip is voorzien van 60 SMD5050 leds per meter en wordt veelal ingezet bij horeca gelegenheden. Toch maken kantoren, maar ook particulieren steeds vaker gebruik van ledverlichting. Colorgetix is specialist op gebied van ledverlichting. Het gebruik van ledverlichting is energiebesparend.

Montage Colorgetix Colorlines Faru RGBW ledstrip

De Colorgetix Colorlines Faru RGBW ledstrip is eenvoudig aan te brengen omdat de achterzijde van de ledstrip voorzien is van een 3M laag. Wanneer u de ledstrip monteert is het van belang dat de oppervlakte waarop u de ledstrip aanbrengt stof en vetvrij is zodat de ledstrip goed blijft plakken. Bij het aanbrengen verwijderd u de 3M laag aan de achterzijde. Het is noodzakelijk dat u de Colorgetix ledstrip voorzichtig aandrukt, zodat de ledstrip goed aan de oppervlakte kan hechten. Colorgetix kan eventueel speciale led montage profielen leveren, hierdoor is er nog meer mogelijk op het gebied van de bevestiging van ledstrips.

Plug& play Colorgetix Colorlines Faru RGBW ledstrip

De Colorgetix Faru RGBW ledstrip kan plug& play geleverd worden. Op de rol zit 5M led verlichting maar het is mogelijk om de ledstrip om de 20 cm af te knippen. De Faru RGBW ledstrip heeft een Colorgetix dimmer en controller nodig. Geschikt hiervoor is de Burro DMX controller 4ch uit de Colorcontroller serie met de Caballo LED RGBW DMX 12-24 VDC control panel, te kiezen uit een zwarte-, of een witte uitvoering, eveneens uit de Colorcontroller serie van Colorgetix. Om de Faru RGBW ledstrip aan te sluiten is een led driver uit de Colordriver serie nodig. De keuze voor de juiste Colorgetix Colordriver is afhankelijk van het aantal meter ledstrip dat op de led driver aangesloten moet worden en het aantal watt per meter ledstrip; Aantal meter aan te sluiten ledstrip X Het aantal watt per meter = De benodigde watt voor de led driver. Let op! Tel altijd 10% extra op de benodigde watt voor de led driver, er is geen max aantal watt, maar het vermogen van de led driver mag nooit te laag zijn.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.
Colorgetix heeft een ruim assortiment aan ledverlichting en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor uiteenlopende verlichtingsprojecten. Wanneer u voor Colorgetix kiest, bent u verzekerd van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten.

Specificaties:

Vermogen:
Type led:
Aantal leds:
Stralingshoek:
Kortste knipafstand:
IP Norm:
Ampèrage (per meter)
Voltage:
Max. koppelbaar:
Lengte:
Breedte:
Hoogte:

14,4 W per meter
SMD5050
60 per meter
120 °
20 cm.
IP 68
0.6 Ampère
24V DC
5 Ampère
Rol 5 meter
12 mm
5 mm