Gallo 1-10v 1CHx8A

Art. Nr.: 20201

Samenvatting

De Gallo Colorcontroller is met een 1-10v-signaal dimbaar. Met een 1-10v dimbare controller kunt u met behulp van spanningshoeveelheid de ledverlichting dimmen. Deze controller is geschikt voor het aansturen van spanningsgestuurde installaties.

De Colorgetix Colorcontroller Gallo heeft 1 uitgangskanaal voor 40-192 watt (8 Ampere). De werkspanning betreft 5-24v DC. De Gallo is niet waterdicht en heeft een IP-klasse van IP20.

Colorgetix Colorcontroller spanningsgestuurd

Een spanningsgestuurde controller werkt met gelijke spanning en een variabele stroom. De uitgangsspanning van een spanningsgestuurde led controller is altijd gelijk, de stroom wordt meer. Meerdere lichtbronnen dienen op een spanningsgestuurde led controller parallel aan elkaar aangesloten te worden.

Gebruik Gallo 1-10v Colorcontroller

De Colorgetix Gallo 1-10v Colorcontroller maakt het mogelijk een enkelkleurige ledstrip te dimmen door deze aan te sluiten op een Colordriver van Colorgetix. Met een potentiometer kunt u gemakkelijk de gewenste lichtsterkte van de ledstrip bepalen.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.

Voor behoud van ledverlichting en ledstrips is het noodzakelijk de juiste controller te kiezen. Colorgetix kan u helpen bij de keuze voor de juiste combinaties. Voor vragen over ledverlichting en technische ondersteuning bent u bij Colorgetix aan het juiste adres. Colorgetix heeft door de jaren heen de expertise op het gebied van ledverlichting opgebouwd en biedt kwalitatief hoogwaardige ledverlichting en toebehoren aan.

 

Specificaties:

Type:
Art.nr:

Uitgangskanalen:
Werkspanning:

Uitgangsstroom: 
Vermogen:

IP-klasse:
Dimbaar:
Merk:v

Gallo
20201
1
5-24v DC
1x 8A
40-192 watt
IP20
1-10v
Colorgetix