Ganso DMX-Dali 4CHx6A

Art. Nr.: 20130

Samenvatting

De Ganso Colorcontroller is dimbaar met zowel DMX als Dali. Met deze controller kunt u met behulp van een DMX of Dali-sturing ledverlichting dimmen, kleuren kiezen en (eventueel) diverse programma’s voor kleurverloop besturen.
Deze controller is geschikt voor het aansturen van spanningsgestuurde installaties.

De Colorgetix Colorcontroller Ganso heeft 4 uitgangskanalen voor totaal 288-576 watt (4×6 Ampere). De werkspanning betreft 12-24v DC. De Ganso is niet waterdicht en heeft een IP-klasse van IP20.

Colorgetix Colorcontroller spanningsgestuurd

Een spanningsgestuurde controller werkt met gelijke spanning en een variabele stroom. De uitgangsspanning van een spanningsgestuurde led controller is altijd gelijk, de stroom wordt meer. Meerdere lichtbronnen dienen op een spanningsgestuurde led controller parallel aan elkaar aangesloten te worden.

Gebruik Ganso DMX-Dali Colorcontroller

De Colorgetix Ganso DMX-Dali Colorcontroller maakt het mogelijk de verschillende tinten op een RGB of RGBW ledstrip afzonderlijk van elkaar te gebruiken.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.

Voor behoud van ledverlichting en ledstrips is het noodzakelijk de juiste controller te kiezen. Colorgetix kan u helpen bij de keuze voor de juiste combinaties. Voor vragen over ledverlichting en technische ondersteuning bent u bij Colorgetix aan het juiste adres. Colorgetix heeft door de jaren heen de expertise op het gebied van ledverlichting opgebouwd en biedt kwalitatief hoogwaardige ledverlichting en toebehoren aan.

 

Specificaties:

Type:
Art.nr:

Uitgangskanalen:
Werkspanning:

Uitgangsstroom: 
Vermogen:

IP-klasse:
Dimbaar:
Merk:

Ganso
20130
4
12-24v DC
4x 6A
288-576 watt
IP20
DMX, Dali
Colorgetix