Komba 90 CW flexibele ledstrip – Single color – SMD3528 120LED p/m

Art. Nr.:13226

 

Komba 90 CW ledstrip

De Komba 90 CW ledstrip uit de Colorgetix Colorlines serie heeft een hoog gebruiksgemak. De Komba 90 CW ledstrip heeft een CRI van 90, wat betekend dat deze ledstrip een zeer goede kleurweergave heeft. De ledstrip is gevuld met 120 SMD3528 leds per meter. Wanneer deze ledstrip te warm wordt, dimt de ledstrip automatisch terug om inbranden van de leds te voorkomen. De ledstrip heeft een IP norm van IP 65. De strip is aanrakingsveilig doordat de behuizing geheel dicht is, en biedt volledige bescherming tegen stof. De Komba 90 CW ledstrip is niet waterdicht, maar sproeidicht. Wanneer u kiest voor de Komba 90 CW ledstrip uit de Colorlines serie van Colorgetix bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product.

Lichtsterkte Colorgetix Colorlines Komba 90 CW ledstrip

De Komba 90 CW ledstrip uit de Colorgetix Colorlines serie, is te stellen naar gewenste lichtsterkte en heeft een voltage van 24v DC. Colorgetix heeft een uitgebreid assortiment aan led verlichting, led dimmers en led controllers. Hiermee kan ledverlichting eenvoudig gedimd worden en creëert u voor elke situatie het gewenste licht. De Komba 90 CW ledstrip is te dimmen met de Gallo led dimmer 0-10v uit de Colorcontroller serie van Colorgetix. Deze is aan te sturen met elke willekeurige 0-10 volt potentiometer. Om de Komba 90 CW ledstrip aan te sluiten is een led driver nodig uit de Colordriver serie. De keuze voor de juiste led driver verlichting is afhankelijk van het aantal meter ledstrip dat op de driver aangesloten moet worden en het aantal watt per meter ledstrip. De berekening voor de juiste led driver die hiervoor aangehouden wordt is; Aantal meter aan te sluiten ledstrip X Het aantal watt per meter = De benodigde watt voor de driver. Let op! Tel altijd 10% extra op de benodigde watt voor de ledstrip driver, er is geen max aantal watt, maar het vermogen van de led driver mag nooit te laag zijn.

Bevestiging Colorgetix Colorlines Komba 90 CW ledstrip

De Komba 90 CW ledstrip is eenvoudig te monteren door de 3M strip aan de achterzijde van de ledstrip. Door de flexibiliteit is de Komba 90 CW ledstrip ook rond te monteren. Wanneer u de ledstrip monteert is het noodzakelijk dat de ondergrond stof-, en vetvrij is. De Komba 90 CW ledstrip wordt per 5 meter geleverd, maar is eenvoudig om de 5 cm op maat te knippen. Colorgetix kan eventueel speciale led montage profielen leveren, hierdoor is er nog meer mogelijk op het gebied van de bevestiging van ledstrips.

Specificaties Colorgetix Colorlines Komba 90 CW ledstrip

Met 120 leds per meter, en een stralingshoek van 120 ° heeft de Komba 90 CW ledstrip van Colorgetix een groot lichtbereik. Het vermogen is 9,6 W per meter. De Colorgetix Komba 90 CW ledstrip uit de Colorlines serie is een betrouwbaar product. Colorgetix biedt de mogelijkheid de ledstrip plug & play te leveren.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.
Colorgetix heeft een ruim assortiment aan ledverlichting en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor uiteenlopende verlichtingsprojecten. Wanneer u voor Colorgetix kiest, bent u verzekerd van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten.

Specificaties:

Vermogen:
Type led:
Aantal leds:
Stralingshoek:
Kortste knipafstand:
IP Norm:
Ampèrage (per meter)
Voltage:
Max. koppelbaar:
Lengte:
Breedte:
Hoogte:

9,6 W per meter
SMD3528
120 per meter
120 °
5 cm
IP 65
0.4 Ampère
24V DC
5 Ampère
Rol 5 meter
8 mm
4 mm