Leon RGBW 4CH6A 12-24v DC

Art.nr.: 21512

Samenvatting

De Leon Colorcontroller maakt het mogelijk om uw ledverlichting draadloos te dimmen tot het gewenste lichtniveau, kleuren te kiezen en (eventueel) diverse programma’s voor kleurverloop te besturen. Deze controller is geschikt voor het aansturen van spanningsgestuurde installaties.
De Colorgetix Colorcontroller Leon heeft 4 uitgangskanalen voor totaal 288-576 watt (4x6Ampere). De ingangsspanning betreft 12-24v DC. De Leon is niet waterdicht en heeft een IP-klasse van IP20.

Colorgetix Colorcontroller spanningsgestuurd

Een spanningsgestuurde controller werkt met gelijke spanning en een variabele stroom. De uitgangsspanning van een spanningsgestuurde led controller is altijd gelijk, de stroom wordt meer. Meerdere lichtbronnen dienen op een spanningsgestuurde led controller parallel aan elkaar aangesloten te worden.

Gebruik Leon RGBW

De Colorgetix Leon RGBW Colorcontroller maakt het mogelijk de verschillende tinten op een RGBW ledstrip afzonderlijk van elkaar draadloos te bedienen tot 25 meter afstand. De Lobo led controller is voorzien van een loopfunctie met regelbare snelheid en er is directe keuze van warm wit, koud wit en daglicht mogelijk door middel van RGBW-kleurenmix.

De Leon RGBW Colorcontroller heeft een geheugenfunctie waarin 20 programma’s opgeslagen kunnen worden. Zo kunt u gemakkelijk uw favoriete sfeer creëren.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.

Voor behoud van ledverlichting en ledstrips is het noodzakelijk de juiste controller/dimmer te kiezen. Colorgetix kan u helpen bij de keuze voor de juiste combinaties. Voor vragen over ledverlichting en technische ondersteuning bent u bij Colorgetix aan het juiste adres. Colorgetix heeft door de jaren heen de expertise op het gebied van ledverlichting opgebouwd en biedt kwalitatief hoogwaardige ledverlichting en toebehoren aan.

 

Specificaties:

Type:
Art.nr:

Uitgangskanalen:
Werkspanning:

Uitgangsstroom: 
Vermogen:

IP-klasse:
Dimbaar:
Merk:

 

Leon
21020
4
12-24v DC
4x 6A
288-576 watt
IP20
RGBW
Colorgetix