Nyani EW led strip – single color SMD3528 60LED p/m

Art. Nr.: 11010

 

Nyani EW led strip

De Nyani EW led strip uit de Colorlines serie van Colorgetix heeft een hoog gebruiksgemak. De Nyani EW led strip geeft extra warm wit licht en is perfect voor de verlichting van woningen, winkels en openbare ruimtes. De led verlichting strip is gevuld met 60 SMD3528 leds per meter. De led strip heeft een IP norm van IP 20 en is niet waterdicht. Wanneer u kiest voor de Nyani EW led strip uit de Colorlines serie van Colorgetix bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product.

Lichtsterkte Colorgetix Colorlines Nyani EW led strip

De Nyani EW led strip uit de Colorlines led verlichting serie van Colorgetix, is te stellen naar gewenste lichtsterkte en heeft een voltage van 24v DC. Colorgetix heeft een uitgebreid assortiment aan led verlichting dimmers en controllers. Hiermee kan de led verlichting eenvoudig gedimd worden en creëert u voor elke situatie het gewenste licht. De Nyani EW led strip is te dimmen met de Gallo led dimmer 0-10v uit de Colorcontroller serie van Colorgetix. Deze is aan te sturen met elke willekeurige 0-10 volt potentiometer. Om de Nyani EW led strip aan te sluiten is een led verlichting driver nodig uit de Colordriver serie. De keuze voor de juiste Colorgetix Colordriver voor de led verlichting is afhankelijk van het aantal meter led strip dat op de driver aangesloten moet worden en het aantal watt per meter led strip. De berekening voor de juiste led verlichting driver die hiervoor aangehouden wordt is; Aantal meter aan te sluiten led strip X Het aantal watt per meter = De benodigde watt voor de driver. Let op! Tel altijd 10% extra op de benodigde watt voor de led strip driver, er is geen max aantal watt, maar de driver voor de led verlichting mag nooit te laag zijn.

Bevestiging Colorgetix Colorlines Nyani EW led verlichting strip

De Nyani EW led strip is eenvoudig te monteren door de 3M strip aan de achterzijde van de led verlichting strip. Door de flexibiliteit is de Nyani EW led strip ook rond te monteren. Wanneer u de led verlichting strip monteert is het noodzakelijk dat de ondergrond stof-, en vetvrij is. De Nyani EW led strip wordt per 5 meter geleverd, maar is eenvoudig om de 10 cm op maat te knippen. Colorgetix kan eventueel speciale led montage profielen leveren, hierdoor is er nog meer mogelijk op het gebied van de bevestiging van led strips.

Specificaties Colorgetix Colorlines Nyani EW led verlichting strip

Met 60 leds per meter, en een stralingshoek van 120 ° heeft de Nyani EW led strip van Colorgetix een groot lichtbereik. Het vermogen is 4,8 W per meter. De Colorgetix Nyani EW verlichting strip uit de Colorlines serie is naast de warm witte uitvoering ook verkrijgbaar in een gele, rode, blauwe, warm witte en koel witte uitvoering. Er is altijd wel een led verlichting strip die de gewenste lichttemperatuur geeft.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.
Colorgetix is betrouwbaar en voert kwalitatief hoogwaardige lichtproducten. Colorgetix heeft een specialisme in led verlichting opgebouwd. Colorgetix biedt de mogelijkheid om de led verlichting plug& play voor te bereiden.

 

Specificaties:

Vermogen:
Type Led:
Aantal Leds:
Stralingshoek:
Kortste knipafstand:
IP Norm:
Ampèrage (per mrt)
Voltage:
Max. koppelbaar:
Lengte:
Breedte:
Hoogte:

4,8 W per mtr
SMD3528
60 per mtr.
120 °
10 cm.
IP 20
0.2 Ampère
24V DC
5 Ampère
Rol 5 mtr.
8 mm
2 mm