Pato DMX 8x3CHx2A 12-24v DC

Art. Nr.: 20120

Samenvatting

De Pato Colorcontroller is met een extern DMX-signaal dimbaar. Met een DMX dimbare controller kunt u met behulp van een DMX-sturing ledverlichting dimmen, kleuren kiezen en (eventueel) diverse programma’s voor kleurverloop besturen.
Deze controller is geschikt voor het aansturen van spanningsgestuurde installaties.

De Colorgetix Colorcontroller Pato heeft 8×3 uitgangskanalen voor totaal 576-1152 watt (8x3x2 Ampere). De werkspanning betreft 12-24v DC. De Pato is niet waterdicht en heeft een IP-klasse van IP20.

Colorgetix Colorcontroller spanningsgestuurd

Een spanningsgestuurde controller werkt met gelijke spanning en een variabele stroom. De uitgangsspanning van een spanningsgestuurde led controller is altijd gelijk, de stroom wordt meer. Meerdere lichtbronnen dienen op een spanningsgestuurde led controller parallel aan elkaar aangesloten te worden.

Gebruik Pato DMX Colorcontroller

De Colorgetix Pato DMX Colorcontroller maakt het mogelijk de verschillende tinten op een RGB ledstrip afzonderlijk van elkaar te gebruiken. Met de dip-schakelaar kan het DMX-adres onafhankelijk worden bediend.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.

Pato DMX 8x3CHx2A 12-24v DC

Art. Nr.: 20120

Voor behoud van ledverlichting en ledstrips is het noodzakelijk de juiste controller te kiezen. Colorgetix kan u helpen bij de keuze voor de juiste combinaties. Voor vragen over ledverlichting en technische ondersteuning bent u bij Colorgetix aan het juiste adres. Colorgetix heeft door de jaren heen de expertise op het gebied van ledverlichting opgebouwd en biedt kwalitatief hoogwaardige ledverlichting en toebehoren aan.

 

Specificaties:

Type:
Art.nr:

Uitgangskanalen:
Werkspanning:

Uitgangsstroom: 
Vermogen:

IP-klasse:
Dimbaar:
Merk:

Pato
20120
24 (8×3 RGB)
12-24v DC
3x 4A
576-1152 watt
IP20
DMX
Colorgetix