Pireng inbouw profiel

Art. Nr.: 42100

Pireng inbouw led profiel

De Pireng is een inbouw ledprofiel uit de Colorprofiles serie van Colorgetix. De Pireng is een ledprofiel gemaakt van hoogwaardig geanodiseerd aluminium. Een ledprofiel zorgt voor een prachtige afwerking van de ledstrips en wordt mede daarom voor uiteenlopende verlichtingsprojecten ingezet. Ook zorgt een ledprofiel voor een langere levensduur van ledstrips. een ledprofiel zorgt namelijk voor een uitstekende warmte afgifte.

Eigenschappen Pireng inbouw Colorprofiles ledprofiel

De Pireng inbouw ledprofiel uit de Colorgetix Colorprofiles serie is een degelijke ledprofiel met een hoogte van 7mm en een buitenbreedte van 17,5mm en een binnen breedte van 12,2mm. De Colorgetix Colorprofiles ledprofielen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium, wat in houdt dat de ledprofielen voorzien zijn van een speciale laag waardoor de ledprofielen van Colorgetix niet kunnen roesten. De Colorgetix Colorprofiles Pireng is verkrijgbaar in verschillende lengtes en geschikt voor 12mm brede ledstrips. De Pireng inbouw ledprofiel is alleen voor binnen gebruik.

Uitbreiding Pireng Colorprofiles

De Pireng Colorgetix Colorprofiles ledprofiel is uit te breiden met verschillende accessoires. Van verschillende eindkappen voor de ledprofielen tot verschillende diffuser, zoals een transparante diffuser, frosted diffuser, opal diffuser of een diffuser A lens 60°.

Toepassingen Colorgetix Colorprofiles ledprofielen

Ledprofielen worden ingezet voor uiteenlopende verlichtingsprojecten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een ledprofiel is een mooie toevoeging op de gewone verlichting en geeft een ledstrip net wat meer cachet. De toepassingen van Colorprofiles ledprofielen variëren enorm. Van privé woningen, winkels, horeca of kantoren. Monteer een ledprofiel aan de zijkant van een spiegel, aan meubelen of gebruik het om uw keuken te verlichten door een Colorgetix Colorprofiles ledprofiel boven uw aanrecht te plaatsen. Ook uw trap kan met een ledstrip en een ledprofiel worden verlicht. Een ledprofiel neemt niet veel ruimte in beslag en is multifunctioneel inzetbaar.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. U kunt ons uiteraard altijd telefonisch om hulp vragen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.

De Colorgetix Colorprofile serie bevat hoogwaardige led profielen. Colorgetix voert een brede collectie led profielen die op uiteenlopende verlichtingsprojecten kunnen worden toegepast. De led profielen uit de Colorgetix Colorprofile serie zijn vervaardigd van solide aluminium.Colorgetix heeft door de jaren heen een expertise op het gebied van led verlichting opgebouwd en biedt kwalitatief hoogwaardige led verlichting en led producten aan.