Led driver PLN 30watt 24v DC IP64

Art.nr.: 37132

Samenvatting

De PLN-serie is een goede oplossing voor vochtige ruimtes.

De Colorgetix Colordriver PLN30-24 led driver heeft een vermogen van 30 Watt. De ingangsspanning  betreft 100-240v AC en de uitgangsspanning is 24v DC. De Meanwell PLN30-24 led driver is stof- en plensdicht en heeft een IP-klasse van IP64.

Aansluiting ledverlichting aan led driver

Om ledverlichting en ledstrips uit de Colorlines serie van Colorgetix aan te sluiten is een led driver nodig. Colorgetix voert in de Colordriver serie verschillende led drivers. Hier wordt onderscheid gemaakt tussen stroomgestuurde drivers en spanningsgestuurde drivers. Een driver zorgt ervoor dat stroom of spanning altijd een kant op wordt gestuurd. De keuze voor de juiste led driver hangt van verschillende factoren af. Tussen de led driver en de lichtbron kan een led dimmer of led controller uit de Colorcontroller serie aangesloten worden.

Colorgetix Colordriver stroomgestuurde driver

Stroomgestuurde drivers worden gebruikt voor stroomgestuurde lichtbronnen. Bij een stroomgestuurde driver is de stroom gelijk, de spanning niet. Het is mogelijk om meerdere lichtbronnen aan te sluiten op een stroomgestuurde driver. Wanneer er meerdere lichtbronnen op een stroomgestuurde driver aangesloten worden dienen deze in serie te worden gezet. Veelal worden betere lichtbronnen stroomgestuurd. Een stroomgestuurde driver wordt met mA aangegeven. Let op! Een stroomgestuurde driver dient altijd spanningsloos aangesloten te worden.

Colorgetix Colordriver spanningsgestuurde driver

Een spanningsgestuurde driver werkt met gelijke spanning en een variabele stroom. De uitgangsspanning van een spanningsgestuurde led driver is altijd gelijk, de stroom wordt meer. Meerdere lichtbronnen dienen op een spanningsgestuurde led driver parallel aan elkaar aangesloten te worden.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.

Voor behoud van ledverlichting en led strips is het noodzakelijk de juiste driver te kiezen. Colorgetix kan u helpen bij de keuze voor de juiste led driver. Voor vragen over ledverlichting en technische ondersteuning bent u bij Colorgetix aan het juiste adres. Colorgetix heeft door de jaren heen de expertise op het gebied van ledverlichting opgebouwd en biedt kwalitatief hoogwaardige ledverlichting en toebehoren aan.

Specificaties:

Type:
Art.nr:
Ingangsspanning:

Uitgangsspanning:
Uitgangsstroom: 
Vermogen:

Hoogte-Breedte-Diepte:
IP-klasse:
Montage:
Merk:

PLN30-24
37132
100-240V
24V
1,25A max.
30 Watt
145 – 47 – 30 mm
IP64
Schroef
Meanwell