Trapoen wand up en down light led profiel

Art. Nr.: 43200

Trapoen wand up en down light led profiel

De Trapoen is een wand up en down light led profiel uit de Colorprofile serie van Colorgetix speciaal voor het verlichten van muren. De Trapoen is een wand up en down light led profiel gemaakt van hoogwaardig geanodiseerd aluminium. Een led profiel zorgt voor een prachtige afwerking van de led strips en wordt mede daarom voor uiteenlopende verlichtingsprojecten ingezet. Ook zorgt een led profiel voor een langere levensduur van led strips. Een led profiel zorgt namelijk voor een uitstekende warmte afgifte.

Eigenschappen Trapoen wand up en down light Colorprofile led profiel

De Trapoen wand wand up en down light led profiel uit de Colorgetix Colorprofile serie is een degelijke led profiel met een hoogte van 35 mm en een buitenbreedte van 76,60 mm en een binnen breedte van 36,60mm en 35mm. De Colorgetix Colorprofile led profielen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium, wat in houdt dat de led profielen voorzien zijn van een speciale laag waardoor de led profielen van Colorgetix niet kunnen roesten. De Colorgetix Colorprofile Trapoen wand up en down light is verkrijgbaar in verschillende lengtes en heeft een schuilplaats voor de voeding.

Uitbreiding Trapoen wand up en down light Colorprofile led profiel

De Trapoen wand up en down light Colorgetix Colorprofile led profiel is uit te breiden met verschillende accessoires. Van verschillende eindkappen voor de led profielen en een opal diffuser.

Toepassingen Colorgetix Colorprofile led profielen

Led profielen worden ingezet voor uiteenlopende verlichtingsprojecten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een led profiel is een mooie toevoeging op de gewone verlichting en geeft een led strip net wat meer cachet. De toepassingen van Colorprofile led profielen variëren enorm. Van privé woningen, winkels, horeca of kantoren. Monteer een led profiel aan de zijkant van een spiegel, aan meubelen of gebruik het om uw keuken te verlichten door een Colorgetix Colorprofile led profiel boven uw aanrecht te plaatsen. Ook uw trap kan met een led strip en een led profiel worden verlicht. Een led profiel neemt niet veel ruimte in beslag en is multifunctioneel inzetbaar.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. U kunt ons uiteraard altijd telefonisch om hulp vragen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.

De Colorgetix Colorprofile serie bevat hoogwaardige led profielen. Colorgetix voert een brede collectie led profielen die op uiteenlopende verlichtingsprojecten kunnen worden toegepast. De led profielen uit de Colorgetix Colorprofile serie zijn vervaardigd van solide aluminium.Colorgetix heeft door de jaren heen een expertise op het gebied van led verlichting opgebouwd en biedt kwalitatief hoogwaardige led verlichting en led producten aan.