Zorro 512 DMX CH 230v zwart

Art.nr.: 25251

Samenvatting

De Zorro Colorcontroller maakt het mogelijk om uw ledverlichting draadloos te dimmen tot het gewenste lichtniveau, kleuren te kiezen en (eventueel) diverse programma’s voor kleurverloop te besturen. Deze controller is geschikt voor het aansturen van spanningsgestuurde installaties.
De Colorgetix Colorcontroller Zorro heeft 512 DMX-uitgangskanalen die u met een besturingsprogramma op de computer kunt programmeren. De Zorro is niet waterdicht en heeft een IP-klasse van IP20.

Colorgetix Colorcontroller spanningsgestuurd

Een spanningsgestuurde controller werkt met gelijke spanning en een variabele stroom. De uitgangsspanning van een spanningsgestuurde led controller is altijd gelijk, de stroom wordt meer. Meerdere lichtbronnen dienen op een spanningsgestuurde led controller parallel aan elkaar aangesloten te worden.

Gebruik Zorro DMX

De Colorgetix  Zorro DMX Colorcontroller maakt het mogelijk de verschillende tinten op een RGBW ledstrip afzonderlijk van elkaar draadloos te bedienen. De Zorro DMX-controller is voorzien van een loopfunctie met regelbare snelheid en kan bediend worden met de touchscreen.

De Zorro DMX Colorcontroller heeft 512 DMX-uitgangskanalen voor het instellen van diverse kleurprograma’s en –combinaties.  De controller kan 99 presets onthouden die op de computer kunnen worden geprogrameerd.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.

Voor behoud van ledverlichting en ledstrips is het noodzakelijk de juiste controller/dimmer te kiezen. Colorgetix kan u helpen bij de keuze voor de juiste combinaties. Voor vragen over ledverlichting en technische ondersteuning bent u bij Colorgetix aan het juiste adres. Colorgetix heeft door de jaren heen de expertise op het gebied van ledverlichting opgebouwd en biedt kwalitatief hoogwaardige ledverlichting en toebehoren aan.

Specificaties:

Type:
Art.nr:

Uitgangskanalen:
Werkspanning:

IP-klasse:
Dimbaar:
Merk:

 

Zorro
25251
512
230V
IP20
DMX
Colorgetix