Cangrejo RGBW 4CH8A 12-24v DC

Art.nr.: 21512

Samenvatting

De Cangrejo Colorcontroller maakt het mogelijk om uw ledverlichting draadloos te dimmen tot het gewenste lichtniveau, kleuren te kiezen en (eventueel) diverse programma’s voor kleurverloop te besturen. Om de Cangrejo te gebruiken heeft u de Camello RGBW nodig.

Deze controller is geschikt voor het aansturen van spanningsgestuurde installaties.
De Colorgetix Colorcontroller Cangrejo heeft 4 uitgangskanalen voor totaal 384-768 watt (4x8Ampere). De ingangsspanning betreft 12-24v DC. De Cangrejo is niet waterdicht en heeft een IP-klasse van IP20.

Colorgetix Colorcontroller spanningsgestuurd

Een spanningsgestuurde controller werkt met gelijke spanning en een variabele stroom. De uitgangsspanning van een spanningsgestuurde led controller is altijd gelijk, de stroom wordt meer. Meerdere lichtbronnen dienen op een spanningsgestuurde led controller parallel aan elkaar aangesloten te worden.

Gebruik Cangrejo RGBW Colorcontroller

De Colorgetix Cangrejo RGBW Colorcontroller maakt het mogelijk de verschillende tinten op een RGBW ledstrip afzonderlijk van elkaar draadloos te bedienen met behulp van de Camello RGBW remote control. De  Cangrejo led controller is voorzien van een loopfunctie met regelbare snelheid en er is directe keuze van warm wit, koud wit en daglicht mogelijk door middel van RGBW-kleurenmix.

De Cangrjeo RGBW Colorcontroller heeft een geheugenfunctie waarin 4 programma’s opgeslagen kunnen worden. Zo kunt u gemakkelijk uw favoriete sfeer creëren.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade

Voor behoud van ledverlichting en ledstrips is het noodzakelijk de juiste controller/dimmer te kiezen. Colorgetix kan u helpen bij de keuze voor de juiste combinaties. Voor vragen over ledverlichting en technische ondersteuning bent u bij Colorgetix aan het juiste adres. Colorgetix heeft door de jaren heen de expertise op het gebied van ledverlichting opgebouwd en biedt kwalitatief hoogwaardige ledverlichting en toebehoren aan.

Specificaties:

Type:
Art.nr:

Uitgangskanalen:
Werkspanning:

Uitgangsstroom: 
Vermogen:

IP-klasse:
Dimbaar:
Merk:

Cangrejo
21512
4
12-24v DC
4x 8A
384 – 768watt
IP20
RGBW
Colorgetix