Ontstaan ColorGetix

Ontstaan Colorgetix

Colorgetix is ontstaan naar aanleiding van een steeds groter wordende vraag naar kwalitatief hoogwaardige ledverlichting. Helaas wordt er nog veel ledverlichting aangeboden van slechte kwaliteit. Colorgetix biedt betrouwbare ledverlichting aan en speelt hiermee in op de vraag naar kwalitatief hoogwaardige ledverlichting. Ledverlichting van A-klasse heeft meer branduren en gaat langer mee.

Gebruiksvriendelijke ledverlichting

Colorgetix voert A-klasse ledverlichting. De ledverlichting van Colorgetix heeft een hoog gebruiksvriendelijkheidgehalte. Alle ledstrips en andere ledverlichting producten worden gespecificeerd toegelicht. Ook wordt er geadviseerd welke led drivers, led controllers of led dimmers het beste passen bij de door u gekozen ledstrip of ledverlichting. De Colorgetix Colorlines serie voert een grote collectie ledverlichting. Elke ledstrip uit de Colorgetix Colorlines serie wordt uitvoerig beschreven. Zo kunt u bijvoorbeeld lezen hoe een ledstrip aangesloten moet worden, welke led driver een Colorgetix ledstrip nodig heeft, maar ook wat het energieverbruik van de ledstrip is.

Betrouwbaarheid Colorgetix led verlichting

Om de kwaliteit van de ledverlichting te waarborgen, voert Colorgetix alleen gecertificeerde ledverlichting. De ledverlichting is gecertificeerd met de zogenaamde CE markering. Deze markering houdt in dat de ledstrips en ledverlichting voldoen aan de Europees geldende eisen. Hierdoor kunt u er van uit gaan dat de ledverlichting betrouwbaar is. Naast de CE markering voldoet Colorgetix ledverlichting ook aan de RoHS richtlijnen.

Expertise op gebied van ledverlichting

Inmiddels is Colorgetix uitgegroeid tot expert op het gebied van ledverlichting. Colorgetix ledverlichting is energiebesparend. De Colorgetix ledverlichting heeft meer branduren en is veilig. Door de inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van ledstrips en ledverlichting heeft Colorgetix een vak expertise opgebouwd. De collectie ledstrips vindt u onder het kopje Colorlines, de led drivers vind u onder het kopje Colordrivers en de led controllers kunt u vinden onder Colorcontrollers. Met een imperium aan ledverlichting is er een enorm keuzeaanbod aan led. Van ledstrips, led drivers, led controllers en led dimmers, bij Colorgetix bent u aan het juiste adres.

ColorGetix_Ledverlichting_Logo

Topkwaliteit ledverlichting…

ColorGetix heeft een groot online assortiment aan kwalitatief hoogstaande ledverlichting. Ledverlichting is breed inzetbaar voor uiteenlopende verlichtingsprojecten. Colorgetix biedt een breed scala aan mogelijkheden in ledverlichting, met kwaliteit en betrouwbaarheid als uitgangspunt. Het brede online assortiment van Colorgetix bestaat uit verschillende productlijnen.