Assortiment ColorGetix

Assortiment Colorgetix

Colorgetix heeft een groot online assortiment aan ledverlichting. Het assortiment bestaat uit verschillende productlijnen. Alle producten zijn geselecteerd op betrouwbaarheid en kwaliteit. Colorgetix voert gebruiksvriendelijke ledstrips en ledproducten. Colorgetix is aangepast aan de wensen en behoeften die het gebruik van ledverlichting met zich mee brengt.

In de Colordots serie bevinden zich led dots die onafhankelijk aangestuurd worden, waardoor er bewegende beelden afgespeeld kunnen worden. De Colorlines serie heeft een ruim aanbod ledstrips; van multicolor ledstrip tot waterdichte ledstrip en flexibele ledstrip. In de Colorcontroller serie bevinden zich led dimmers en led controllers, DMX gestuurd en 0-10 volt geregeld. De voedingen voor de led dimmers en ledstrips vindt u in de Colordriver serie. In de Colorprofile serie vindt u verschillende profielen om ledstrips in te monteren.

Colorgetix ledstrips Colorlines

In de Colorlines serie vind u het brede assortiment aan ledstrips dat Colorgetix voert. Van multicolor ledstrip tot waterdichte ledstrip en flexibele ledstrip. Uw zoektocht naar de juiste ledstrip wordt vergemakkelijkt door het keuze menu. Hier kunt u de gewenste IP waarde voor uw ledstrip selecteren en de gewenste kleur aanklikken. Zo wordt een lijst met ledstrips weergegeven die voldoen aan uw eisen.

Colorgetix led drivers Colordriver

In de Colordriver serie vindt u de led drivers die Colorgetix voert. Colorgetix voert verschillende led drivers. Er is keuze uit verschillende wattages, voltages en IP waarden. De specificaties van de led drivers vind u bij de producten. In de productinformatie bij de led strips vind u welke driver het beste past bij welke led strip.

Colorgetix led controller Colorcontroller

De Colorgetix Colorcontroller bevat led controllers. In de Colorcontroller serie bevinden zich verschillende led dimmers. Naast de gewone dimmers bevat de Colorcontroller serie ook DMX gestuurde led dimmers en DMX splitters. Er is een ruim keuze aanbod dus er is altijd wel een led controller dat het beste past bij uw wensen.

Vernieuwend op het gebied van led

Colorgetix heeft oog voor mogelijkheden, en is daardoor vernieuwend. Het gevoel voor stijl en techniek is vooral terug te vinden in de verschillende led armaturen uit de Colorbasics, Coloraccents en de Coloroutside series. Colorgetix is altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Colorgetix werkt met voorraad en heeft veel producten op voorraad, waardoor het mogelijk is producten snel te leveren.

ColorGetix_Ledverlichting_Logo

Topkwaliteit ledverlichting…

ColorGetix heeft een groot online assortiment aan kwalitatief hoogstaande ledverlichting. Ledverlichting is breed inzetbaar voor uiteenlopende verlichtingsprojecten. Colorgetix biedt een breed scala aan mogelijkheden in ledverlichting, met kwaliteit en betrouwbaarheid als uitgangspunt. Het brede online assortiment van Colorgetix bestaat uit verschillende productlijnen.