ColorGetix: Led verlichting waar je een kleur van krijgt!

Professionele led verlichting

Een steeds groter wordende vraag naar led verlichting en een tekort aan kwalitatief hoogwaardige producten was voor Colorgetix reden genoeg om professionele led verlichting te ontwikkelen. Colorgetix ontwikkeld betrouwbare led producten die ingezet kunnen worden bij verschillende verlichtingsprojecten.

Vakkennis

Colorgetix heeft veel ervaring op het gebied van verlichtingsprojecten. Door de jaren heen is Colorgetix ontpopt tot specialist op het gebied van led verlichting. Colorgetix is innovatief, gemotiveerd door de eindeloze mogelijkheden dat led verlichting biedt. Doordat led verlichting een puntverlichting is kan licht veel beter gericht gepositioneerd worden.

Maatwerk

Op het gebied van led verlichting is er veel mogelijk. Led verlichting is breed inzetbaar voor uiteenlopende verlichtingsprojecten. Colorgetix biedt de mogelijkheid om lichtplannen op maat te maken zodat de mogelijkheden optimaal benut worden wat de ruimte ten goede komt. Gericht advies, aangesloten op uw wensen en behoefte.

Gebruiksvriendelijkheid

Colorgetix voert gebruiksvriendelijke led strips en led producten. En is aangepast aan de wensen en behoeften die het gebruik van led verlichting met zich mee brengt. Colorgetix levert led dimmers zodat de verlichting eenvoudig gedimd kan worden.

Vernieuwend

Colorgetix heeft oog voor mogelijkheden, en is daardoor vernieuwend. Het gevoel voor stijl en techniek is vooral terug te vinden in de verschillende led armaturen uit de Colorbasics, Coloraccents en de Coloroutside series. Colorgetix is altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen .Colorgetix werkt met voorraad, waardoor het mogelijk is producten snel te leveren.

Uniek

De benamingen voor het assortiment zijn uniek en door Colorgetix zelf gekozen. Wist u dat elke led strip uit de Colorline serie een eigen unieke naam heeft? De led strips uit de Colorline serie zijn vernoemd naar Afrikaanse dierennamen. Colorgetix kunt u herkennen aan de unieke productnamen.

Recent afgeleverde projecten:

ColorGetix_Ledverlichting_Logo

Topkwaliteit ledverlichting…

ColorGetix heeft een groot online assortiment aan kwalitatief hoogstaande led verlichting. Led verlichting is breed inzetbaar voor uiteenlopende verlichtingsprojecten. Colorgetix biedt een breed scala aan mogelijkheden in led verlichting, met kwaliteit en betrouwbaarheid als uitgangspunt. Het brede online assortiment van Colorgetix bestaat uit verschillende productlijnen.