Mogelijkheden Ledverlichting

Mogelijkheden ledverlichting

Ledverlichting biedt een breed scala aan mogelijkheden. De mogelijkheden die ledverlichting biedt, laat Colorgetix niet onopgemerkt voorbij gaan. Colorgetix heeft een ruim assortiment aan ledverlichting. Van ledstrips tot ledlampen voor de basisverlichting van een woning, winkel of horeca gelegenheid. Naast de ledverlichting voert Colorgetix tevens led toebehoren. Hierbij kunt u denken aan led drivers led dimmers en led controllers.

Ledverlichting dimmen

Vaak wordt er gedacht dat ledverlichting niet te dimmen is. Dit is echter niet waar, met een led dimmer kun u uw ledverlichting dimmen. In de Colorcontroller serie vindt u verschillende led dimmers die Colorgetix voert. Colorgetix kan eventueel adviseren welke led dimmer het beste past bij de door u gekozen ledverlichting. De led dimmers zijn evenals de ledverlichting van hoogwaardige kwaliteit. Door de verlichting te dimmen kunt u extra sfeer maken wanneer u dat wenst. Bij bezigheden zoals schoonmaken is er behoefte aan meer licht, met een led dimmer kan de verlichting perfect gereguleerd worden en aangepast worden aan de behoefte.

Verschillende kleuren led

Ledverlichting maakt het mogelijk verschillende tinten licht te produceren. De ledstrips uit de Colorlines serie kunnen geleverd worden in verschillende kleuren. Denk hierbij aan rood, groen, blauw, warm wit en koel wit. Naast de enkele kleuren ledstrips, kunnen er ook meerdere kleuren op een ledstrip zitten. In de Colorlines serie vindt u ledstrips met rood, groen en blauw licht, maar ook rood, groen, blauw en wit licht. Voor het witte licht kan er nog gekozen worden voor warm wit of koel wit. Door de toevoeging van wit in een ledstrip is het mogelijk pastel tinten te produceren. Door gebruik te maken van kleuren in de verlichting is het mogelijk extra sfeer te genereren. Een ledstrip kan net een extra toevoeging geven op het interieur.

Voordelen ledverlichting

Naast de hiervoor genoemde opties is er natuurlijk nog veel meer mogelijk op gebied van ledverlichting. Belangrijk is dat ledverlichting een energiezuinige keuze is en veel voordelen met zich mee brengt. Dat ledverlichting energiezuinig is merkt u in uw portemonnee. Ledverlichting geeft niet veel warmte af, waardoor het een zeer kindvriendelijke verlichting is. Hierdoor is ledverlichting ook nog eens veilig.

ColorGetix_Ledverlichting_Logo

Topkwaliteit ledverlichting…

ColorGetix heeft een groot online assortiment aan kwalitatief hoogstaande ledverlichting. Ledverlichting is breed inzetbaar voor uiteenlopende verlichtingsprojecten. Colorgetix biedt een breed scala aan mogelijkheden in ledverlichting, met kwaliteit en betrouwbaarheid als uitgangspunt. Het brede online assortiment van Colorgetix bestaat uit verschillende productlijnen.