ColorGetix: Ledverlichting waar je een kleur van krijgt!

Professionele ledverlichting

Een steeds groter wordende vraag naar ledverlichting en een tekort aan kwalitatief hoogwaardige producten was voor Colorgetix reden genoeg om professionele ledverlichting te ontwikkelen. Colorgetix ontwikkeld betrouwbare ledproducten die ingezet kunnen worden bij verschillende verlichtingsprojecten.

Vakkennis

Colorgetix heeft veel ervaring op het gebied van ledverlichting. Door de jaren heen is Colorgetix ontpopt tot specialist op het gebied van ledverlichting. Colorgetix is innovatief, gemotiveerd door de eindeloze mogelijkheden dat ledverlichting biedt. Doordat ledverlichting een puntverlichting is kan licht veel beter gericht gepositioneerd worden.

Maatwerk

Op het gebied van ledverlichting is er veel mogelijk. Ledverlichting is breed inzetbaar voor uiteenlopende verlichtingsprojecten. Colorgetix biedt de mogelijkheid om de ledstrips op maat te maken zodat de mogelijkheden optimaal benut worden wat de ruimte ten goede komt. Gericht advies, aangesloten op uw wensen en behoefte.

Gebruiksvriendelijkheid

Colorgetix voert gebruiksvriendelijke ledstrips en ledproducten. En is aangepast aan de wensen en behoeften die het gebruik van ledverlichting met zich mee brengt. Colorgetix levert led dimmers zodat de ledverlichting eenvoudig gedimd kan worden.

Vernieuwend

Colorgetix heeft oog voor mogelijkheden, en is daardoor vernieuwend. Het gevoel voor stijl en techniek is vooral terug te vinden in de verschillende ledproducten uit de Colorlamps, Colorneon en de Colorlines series. Colorgetix is altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Colorgetix werkt met voorraad, waardoor het mogelijk is producten snel te leveren.

Uniek

De benamingen voor het assortiment zijn uniek en door Colorgetix zelf gekozen. Wist u dat elke ledstrip uit de Colorlines serie een eigen unieke naam heeft? De ledstrips uit de Colorlines serie zijn vernoemd naar Afrikaanse dierennamen. Colorgetix kunt u herkennen aan de unieke productnamen.

ColorGetix_Ledverlichting_Logo

Topkwaliteit ledverlichting…

ColorGetix heeft een groot online assortiment aan kwalitatief hoogstaande ledverlichting. Ledverlichting is breed inzetbaar voor uiteenlopende verlichtingsprojecten. Colorgetix biedt een breed scala aan mogelijkheden in ledverlichting, met kwaliteit en betrouwbaarheid als uitgangspunt. Het brede online assortiment van Colorgetix bestaat uit verschillende productlijnen.