Nyani B flexibele ledstrip – single color SMD3528 60LED p/m 

Art. Nr.:11013

 

Nyani B ledstrip

De Nyani B ledstrip is een nieuw  product in de Colorlines serie van Colorgetix. De Nyani B ledstrip is een flexibele ledstrip met 60 SMD3528 leds per meter. De Nyani B ledstrip heeft een IP norm van IP20 en is dus niet waterdicht. De voltage is 24v DC. De Nyani B ledstrip van Colorgetix is een zeer geliefde ledstrip en wordt ingezet voor uiteenlopende verlichtingsprojecten.

Installatie Colorgetix Colorlines Nyani B ledstrip

De Colorgetix Colorlines Nyani B ledstrip is eenvoudig te installeren door zijn flexibiliteit. Mede hierdoor is de Nyani B ledstrip vrijwel overal te plaatsten. Op de achterzijde van de ledstrip bevindt zich een 3M plakstrip, waardoor de ledstrip gemakkelijk aan te brengen is. Wanneer u de flexibele Nyani B ledstrip ergens wilt bevestigen, is het belangrijk dat u de oppervlakte waar u de ledverlichting op aan brengt schoon is. Het is noodzakelijk dat de bevestigingsplaats stof en vet vrij is zodat de ledstrip niet los laat. Aan de achterzijde van de Nyani B ledstrip kunt u voorzichtig de 3M laag verwijderen. De strip hecht het beste aan wanneer u de ledstrip voorzichtig op de ondergrond drukt. Colorgetix biedt de mogelijkheid de ledstrip op maat te maken en te solderen.

Gebruik Colorgetix Colorlines Nyani B ledstrip

De Colorgetix Colorlines Nyani B ledstrip uit de Colorlines serie van Colorgetix heeft een knipafstand van 10 cm en is erg geliefd bij architecten, lichtontwerpers en installateurs. De ledstrip met professionele SMD3528 leds, wordt veelal ingezet bij horeca gelegenheden. Toch maken kantoren, maar ook particulieren steeds vaker gebruik van ledverlichting. Colorgetix heeft een specialisme op het gebied van ledverlichting opgebouwd. Het gebruik van ledverlichting is energiebesparend.

Ledverlichting dimmen

Vaak wordt er gedacht dat ledverlichting niet te dimmen is, met de speciale led dimmers uit de Colorcontroller serie van Colorgetix is het gewoon mogelijk ledverlichting te dimmen. De Nyani B ledstrip kunt u dimmen met de Colorgetix Gallo led dimmer 0-10v 1x 8A 5- 24 volt DC en een Colorgetix Alce led dimmer 12-24 volt DC 8A uit de Colorcontroller serie. De Nyani B ledverlichting kunt u met elke 0-10 volt potentiometer aansturen. Voor aansluiting behoeft de Colorgetix Nyani B ledstrip een ledverlichting driver uit de Colordriver serie. De keuze voor de juiste Colorgetix Colordriver voor de Nyani B led verlichting strip is afhankelijk van het aantal meter ledstrip dat op de driver aangesloten moet worden en het aantal watt per meter ledstrip; Aantal meter aan te sluiten ledstrip X het aantal watt per meter = Het benodigde vermogen voor de driver. Let op! Tel altijd 10 tot 15% bovenop het benodigde vermogen voor de keuze van de Colordrivers. Een voedingsbron mag wel te veel, maar zeker niet te weinig vermogen hebben. Colorgetix kan de ledstrip plug& play voor u leveren.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.
Colorgetix heeft een ruim assortiment aan ledverlichting en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor uiteenlopende verlichtingsprojecten. Wanneer u voor Colorgetix kiest, bent u verzekerd van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten. 

 

Specificaties:

Vermogen:
Type Led:
Aantal Leds:
Stralingshoek:
Kortste knipafstand:
IP Norm:
Ampèrage (per meter)
Voltage:
Max. koppelbaar:
Lengte:
Breedte:
Hoogte:

4,8 W per meter
SMD3528
60 per meter
120 °
10 cm.
IP 20
0.2 Ampère
24V DC
5 Ampère
Rol 5 meter
8 mm
2 mm