Buriko Aansluitset

Art.nr.: 52031

Buriko Aansluitset

De Colorgetix Colorneon Buriko aansluitset verzekert de Colorneon Buriko ledverlichting van een goede aansluiting. Deze aansluitset is goed geschikt voor de Colorgetix Colorcontrollers en Colordrivers.

Aansluiting Colorneon Buriko Aansluitset

Naar U-profiel (Art.nr. 52041)

De Colorneon Buriko aansluitset bevat twee eindkapjes voor de Buriko ledverlichtingsslangen en een aansluitsnoer. De Colorneon Buriko is per 10 meter leverbaar en verkrijgbaar in de kleuren rood, groen, blauw, warmwit, koelwit, amber en RGB. Met de speciale aansluitset en het U-profiel voor de Buriko bent u verzekerd van een veilig en kwalitatief uitstekend product.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.

Colorgetix heeft een ruim assortiment aan ledverlichting en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor uiteenlopende verlichtingsprojecten. Wanneer u voor Colorgetix kiest, bent u verzekerd van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten.

 

Specificaties:

Type:
Art.nr.:

IP Norm:
Werkspanning:
Merk:

Buriko aansluitset
52031
IP65
24V
Colorgetix