Buriko RGB – IP65

Art.nr.: 51026

Buriko RGB

De Colorgetix Colorneon Buriko’s zijn flexibele ledverlichtingsslangen. De Buriko RGB is stof- en sproeidicht en slagvast. Ook is de Buriko bestand tegen zoutwater en chemicaliën, waardoor deze goed in zwembaden gebruikt kan worden.
De Colorgetix ColorNeon Buriko RGB heeft een vermogen van 12 Watt per meter.

Aansluiting Colorneon Buriko

Naar U-profiel (Art.nr. 52041)

Naar Aansluitset (Art.nr. 52031)

De Colorneon Buriko is per 10 meter leverbaar en verkrijgbaar in de kleuren rood, groen, blauw, warmwit, koelwit, amber en RGB. Met de speciale aansluitset en het U-profiel voor de Buriko bent u verzekerd van een veilig en kwalitatief uitstekend product.

Garantie

ColorGetix besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt. Onze producten hebben een lange levensduur, maar hoe klein de kans ook is, het kan altijd gebeuren dat een product het begeeft. Voor producten die door productiefouten of door ons toedoen niet blijken te werken, zullen wij binnen de garantietermijn een vervangend product leveren. Indien het product door ondeugdelijk gebruik niet meer werkt en u graag heeft dat wij langskomen om de problemen te verhelpen, dan zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. ColorGetix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgschade.

Voor behoud van ledverlichting en ledstrips is het noodzakelijk de juiste controller/dimmer te kiezen. Colorgetix kan u helpen bij de keuze voor de juiste combinaties. Voor vragen over ledverlichting en technische ondersteuning bent u bij Colorgetix aan het juiste adres. Colorgetix heeft door de jaren heen de expertise op het gebied van ledverlichting opgebouwd en biedt kwalitatief hoogwaardige ledverlichting en toebehoren aan.

 

Specificaties:

Type:
Art. nr.:
Vermogen:

IP Norm:
Werkspanning:
Lengte:
Merk:

Buriko RGB
51026
12 Watt per meter
IP65
24V
10 meter
Colorgetix